Klantenservice

Is uw bestelling toch niet helemaal naar wens, of heeft u andere vragen? Dan kunt u terecht bij de Klantenservice van DanielDeer.

Voor dringende vragen zijn wij bereikbaar per telefoon op nr +31 020 808 36 58 op werkdagen van 10:00 tot 17:00. Voor andere vragen over o.a. retour zending, garantie of privacy kunt u per E-mail contact opnemen via info@danieldeer.nl.

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw order deze zonder opgaaf van reden te retourneren. U kunt uw retour wens aangeven via E-mail (info@danieldeer.nl) onder vermelding van uw naam, adres, ordernummer en uw IBAN. Na ontvangst heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw pakket retour te zenden. De kosten voor retour zending zijn voor uw eigen rekening. Wanneer de retour zending in goede orde is ontvangen, of wanneer er bewijs van verzending is aangeleverd wordt het gehele bedrag, welke vermeld staat op de factuur, binnen 14 dagen aan u terugbetaald.

Wij wijzen u erop dat producten vallen onder Art. 8 lid 2h van de algemene voorwaarden, na openen van de verpakking worden uitgesloten van het herroepingsrecht. Tevens wijzen wij u erop dat het herroepingsrecht komt te vervallen voor maatwerk artikelen vallen onder Art. 8 lid 2a van de algemene voorwaarden. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw product of bestelling kunt u uiteraard melding maken via E-mail op het eerdergenoemde adres of contact opnemen met onze klantenservice.

Contact gegevens
Postadres:
DotInk B.V.
T.a.v. DanielDeer
Cypres 77
1628MR Hoorn
KVK:  81097557
BTW  NL861928404B01