Verzend beleid

Verzend beleid

Indien u uw bestelling voor 21:00 geplaatst en betaald heeft, wordt deze de eerst volgende werkdag geleverd (in Nederland en België). Voor levering op maandag en in de avond wordt een toeslag gerekend. Uw bestelling wordt geleverd door de courier service van PostNL. U betaalt €3,50 voor verzending tot een bestel bedrag van €20. Voor bestllingen met een bestel bedrag boven €20 is verzending gratis.

De verwachte levertijd is een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Levering van uw bestelling is afhankelijk van de voorraad status van de individuele producten. Bij langdurige backorders wordt een deel van de bestlling vooruitgestuurd en de rest van de bestlling nageleverd wanneer de voorraad is aangevuld.

Discretie

Het product wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst (PostNL) laat een bericht achter en zal de volgende werkdag het pakket opnieuw aanbieden. Bij een tweede niet thuis, ontvang je een briefje waarmee je het pakket kunt afhalen op de dichtstbijzijnde PostNL locatie.

Retour beleid

Indien u binnen de bedenktijd periode uw bestelling of deel van uw bestlling wilt retourneren, neemt u contact op met de klantenservice van DanielDeer via email (info@danieldeer.nl). Producten waarbij hygiëne een kwestie speelt worden verzegeld verstuurd. Wanneer de verpakking of verzegeling is gebroken kan het product niet retour gestuurd worden en is de bedenktijd automatisch verlopen, zoals beschreven is in de algemene voorwaarden. Bij schade en garantie kwesties neemt u contact op met info@danieldeer.nl. Retour van het product en de garantie zal worden bekeken voor u aanspraak kunt maken op retourzending van het produt.

Het eventuele geld bedrag (de volledige kosten van de bestelling inclusief verzend kosten, tenzij niet de gele bestelling retour wordt gezonden) wordt binnen wettelijke verplichte periode, van maximaal 14 dagen na ontvangst van de goederen, terug gestort op de zelfde wijze als de betaling is voldaan. Eventuele kosten voor retourzending zijn voor de klant zelf.